diumenge, 2 d’octubre del 2011

PLE MUNICIPAL

1
PROXIM  PLE  MUNICIPAL

Ara estava pensant : Com es que als Plens Municipals, que cada mes es celebren a l’Ajuntament hi ha tan poca assistència de públic ?
Allí es decideix el present i el futur del Poble, i es recorda el passat (massa).
Jo crec que es per falta d'una bona publicitat, si, si, publicitat.  La publicitat segons el  T C,  (Tribu Contra-C)  és bona en aquets casos. Així es que,  “AL  LORO”.
 Es podria fer un escrit, amb aquest estil, poc més o menys. (s’accepten sugerencies).
Avui a les 9 del vespre, es celebrarà ( per alguns mes que  altres) a Casa  de  la Vila, el Ple Ordinari, (no massa) corresponent al mes que s’està acabant.
Al que assistiran (si el temps els i permet) l’equip de Govern per una part, i el de l’Oposició per l'altra.
El debat es presenta, d’allò més interessant, perquè pel que he pogut saber, (de gent que u sap tot)  l’Oposició amb el seu paper de “mosca-collonera” sembla que vol fer preguntes indiscretes i empallegoses de contesta per part del equip de Govern, ( interessant, he?) i a més a més propostes que pel seu contingut mes aviat…. molt innovador, i avançat a l’època que vivim (crisi) farà el debat molt  “punxent”.     
Se suposa, (vaige gairebé segur) que per part del Govern, (que hi ha els esperen) els passaran “l'Apisonadora”  (majoria  absoluta) i els i trituraran i els i faran “engolir” tot.
 L’Oposició, davant d’aquesta situació , realment delicada, lo mes segur  que dirà, (o no)  “Això no quedarà així”.
 I els del Govern, no crec que diguin res de res, però es molt probable tal com s’haurà  posat  l’ambient, que pensin : El Poble va bé.   Fins el pròxim ple.
No deixeu d’assistir-hi,es presenta d’allò més interessant, i  a mes si hi assistiu, els propers dies tindreu un argument molt bo, per parlar-ne en les tertúlies i reunions familiars, i així no us caldrà parla sempre del mateix tema, futbol, que si el Messi es el millor, el tems, els preus, la crisi  etc…ni passar el temps criticant als que no i son. Que es fa, peró no esta bé.
Ultima hora ¡¡¡   Ultima hora ¡¡¡   (sense confirmació oficial, encara)
Al punt  del dia del Ple, “El públic te la paraula”.  I pel poc que a transcendit,  però es pot creure,  es demanarà l’opinió del públic assistent,  per elegir la millor i més eficaç Regidora.  No, no es tractarà d’un concurs de bellesa, no. Per lo que queda descartat, el passe amb banyador, serà qüestió d’elegir per votació popular , entre els assistents,
LA  REGIDORA   2011 – 2015
Tenint en compte els següents valors : Que sigui competent, instruïda, simpàtica, que s’estimi el Poble, (no cal que” s’estim”i a tots els del poble), que segueixi una dieta, (molt important),  bon  caràcter, riallera,  atenta, culta, estalviadora,   etc….
De confirmar-se la noticia, tot lo dit durat el Ple, quedaria com a simples punts de tràmit.  Palla.  Paper mullat.
NO I FALTEU¡¡¡ TOT AIXÒ, i possiblement mes, HO  PODREU SEGUIR AMB DIRECTE ¡¡¡   OCASIO ÚNICA ¡¡¡ potser  amb molts anys no es veurà una cosa igual.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada